Een plek waar jouw creativiteit alle ruimte krijgt onder begeleiding van Ester van Helvoirt. Je mag zelf kiezen met welke materialen je wilt werken. Tekenen met kleurpotloden, bouwen met papier-maché, houtbewerking of liever aan de slag met verf of juist alles door elkaar. Alles is mogelijk. 

De atelierdagen zijn in kleine groepjes, max 6 kinderen of 3 volwassen in een huiselijke sfeer. Waarbij iedereen met interesse voor creativiteit welkom is, ook kinderen/ jongeren met een (verstandelijke) beperking. Het atelier vind wel plaats op de zolder en is alleen met een trap te bereiken.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte blijft van nieuwe data. 

Wanneer je met drie personen interesse hebt een creatief dagdeel, zoek dan contact met mij op, zodat we een workshop op maat maken. 

Kom lekker werken in het Creatief Atelier!

Telefonisch kan je ook reserveren: 06-17471916

 

Creatief Atelier voor kinderen en jongeren:

Tijdens de atelierochtend mag je zelf creeeren wat je graag wil. Je mag alle materialen gebruiken die er zijn. Heb je hulp nodig of geen idee, dan help ik je graag. Vanaf 5 jaar. Doe kleren aan die vies mogen worden.

Datum: Dinsdag 30 april 2024 en/ of Maandag 6 mei 2024

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Kosten: €20,- inclusief materiaal en begeleiding, beide dagen €35,- 

 

Creatief atelier voor moeder en kind

Thema: Samen met jouw kind aan de slag in het Creatief Atelier. Geen idee of hulp nodig, geen probleem, Ester begeleid jou.

Datum en tijd: volgen

Leeftijd: Vanaf 5 jaar

Kosten: €25,- inclusief materiaal en begeleiding.