Nieuws

14 januari 2024

Binnenkort zijn er nieuwe data bekend voor Atelierdagen voor volwassen en ouder met tiener. 

Hou mijn Instagram of Facebook account in de gaten voor nieuwe data. 

 

3 juli 2023

#creatiefateliergeeftweg

Ken jij iemand die het verdiend om een kunstwerk kado te krijgen? Deel een van de kunstwerken die Creatief Atelier weggeeft op een van de socials (instagram, facebook of linkedln). Tag Creatief Atelier/ Ester van Helvoirt en schrijf wie en waarom het verdient om dit werk kado te krijgen. Vergeet niet #creatiefateliergeeftweg te gebruiken. 

7 mei - 18 augustus 2023

Zondag 7 mei van 14.00-16.00 is de opening van Expositie Reflectie. Na 20 jaar laat Ester van Helvoirt weer haar werk buiten haar atelier zien. 

Een overzicht expositie waar tekeningen en schilderijen te zien zijn van de afgelopen 12 jaar. Ester heeft gekozen voor het St. Augustinusklooster omdat deze vrij toegankelijk is voor iedereen. De een komt speciaal om de werken te bekijken, de ander heeft een afspraak bij een van de 80 ondernemers die werken in het klooster. Het werk van Ester verstild en zo ook doet dit een klooster van oudsher. 

De werken zijn te vinden op de begane grond en de 2e verdieping van het st Augustinusklooster.  Het klooster is tijdens kantooruren geopend. Op de laatste dag op donderdag 24 augustus ben ik zelf aanwezig vanaf 12.00 uur