Nieuwe reeks blokjes kunst 

Verkrijgbaar in 2 maten 15 x 10 cm of 20x14,5 met 4 cm diep, waardoor ze goed kunnen staan.

Het duurzame hout is afkomstig van Stadsboom. 

 Van 7 mei tot 18 augustus 2023 was de expositie "Reflectie" te zien in het st. Augustinusklooster te Nijmegen. 

"Reflectie" bestaat uit schilderijen op doek, "blokjes kunst" en tekeningen. De abstracte schilderijen zijn kleurrijk en gelaagd. De ronde vormen geven een inkijk in de diepte, waardoor je meegezogen wordt in het werk. Vorm en restvorm, kleur en overgangen zijn kenmerkend voor deze collectie. Het werk is gemaakt op een 3D-canvas met mixed media: acrylverf, aquarelverf, Oost-Indische inkt en ecoline.

De zes grote zelfportretten (150 x 100cm) zijn ook een onderdeel van de expositie, die je recht aanstaren. Een gezicht heeft vele gezichten, zo ook deze zelfportretten. Elke zelfportret heeft zijn eigen kleurenpalet en afsnijding. De reeks zelfportretten zijn gemaakt als afstudeerproject op de AHK in 2011 (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, tegenwoordig het Breitner College). Het werk is gemaakt op een 3D-canvas met mixed media, acrylverf en aquarelverf.

Tijdens de expositie werden ruim 50 werken tentoongesteld, ze zijn in diverse maten en prijzen verkrijgbaar. 

Hou mijn instagram account om de weggeefactie #creatiefateliergeeftweg en summersale te volgen.

In 2003-2004 heb ik voor mijn stage bij het Nola Hatterman Art Academy te Paramaribo gelopen. Aan het einde van mijn stage had ik de eer om te exposeren. Oud-minister de Heer Hans Breeveld opende mijn expositie. Onder andere heeft Ministerie van Gezondheidzorg en Binnenlandse zaken samen twee werken aangekocht. De collectie Uma (vrouw in het Sranantongo) heb ik geheel in Suriname gemaakt. Waarbij de vrouw centraal staat in de werken. Alle werken zijn verkocht of in eigen collectie opgenomen. 

Toen en ook nu werk ik vanuit huis. Mijn woonkamer werd mijn atelier. Ook nu heb ik gekozen om mijn atelier op mijn zolder te huisvesten. Een atelier moet voor mij veilig zijn, zonder hoge verwachtingen of drempels te betreden, maar dat ik met plezier aan de slag kan. Dit wil ik ook mijn cursisten bieden. Bekijk het aanbod of mogelijkheden bij workshops en feesten.